sayın hocam.. aslında dermatolog olmadığınızı bilmeme rağmen-engin bilgi ve tecrübeniz-sürekli geliştirmeye devam ettiğiniz donanımınıza güvenerek-birazda utanıp,sıkılarak soruyorum

:4.5 yaşındaki kızımın alnın üzerinde 3 parmaklık bölgesinde saçları çook zayıf..cansız ve hatta dökülme var..eskiden kakül bırakılan çocukların alnı saçlanırdı ama bu öyle görünmesine rağmen alında falan değil-alna kadar geride 3 parmak kadar mesafede.OKULA KADAR SORUN SAYMADIK AMA ARKADAŞLARI ALAY ETMİŞLER-ÇOK BOZULMUŞ

doğduğu andan itibaren bebek dermatolojik-hemde gayet pahalı olanlarından-ürünler kullandık. şu an da babe pediyatrik kullanıyoruz .AMA YÜZÜNÜN ISLANMASINA TAKIK OLDUĞUNDAN O BÖLGEYİ BAŞTAN BERİ ÇOOK İYİ DURULAYAMADIK TA MI BÖYLE OLDU- diye suçlu hissediyorum. DBÜYÜK OLSA BEPANTEN-BADEM YAĞI-PAPATYA-ISIRGAN VB. MASKELER UYGULANABİLİR AMA ÇOCUKTA ETKİSİNİ TAHMİN ETMEK GÜÇ- en azından benim için!! sizin DOĞAL YADA İLAÇ ANLAMINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR ŞAMPUAN YADA MASKE-FRAKSİYON UYGULAYABİLECEĞİM BİR KARIŞIM VARMI.. bu ara sırf böyle bir sorun için hastane ortamına sokmak istemiyorumm. saygılarımla