Doktor Bey,Özel doktorun dediği allerjik bronşit ve bize antibiyotik vermesinin de allerji ilaçları kullandırmasında amacı allerjinin ASTIMA dönüşmesini engellemek içinmiş. Anti biyotik vermesinin nedeni baskılamakmış.
Allerjinin geniz akıntısı yaptğı ve bu akıntınında mikrop aldığı zamanlarda bronşlarına akıp, hırıltı
,ateş ve öksürüğe yol açtığıymış.
Bana bugüne kadar ki ısrarlı sorularım sonucunda verdiği cevaplar bu ki, her gittiğmizde yemek parasından verdiğimiz 100 tl karşılığında ancak 2 kelime konuşturuyor beni.Artık gitmemeye karar verdim ben, çünkü çocuğa ilaç kullandırmak ve ayrıca kafamda 100 tane soruyla dönmek bizi yordu.
PEKİ EĞER GRİPSE SÜREKLİ TEKRARLAMASI , HIRLAMASI VE ATEŞİNİN ÇIKMASI NORMAL Mİ? BİR DE İLGİNÇTİR Kİ , BU SEFER 2 GÜN ÖNCE ANTİNBİYOTİĞİ 2 KERE , ATEŞ DÜŞÜRÜCÜYÜ 1 KERE VERMEME RAĞMEN NE ATEŞİ ÇIKTI NE DE ÖKSÜRÜĞÜ ARTTI.
SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ BAL VE LİMON VERDİM. AMA BİR YEMEK KAŞIĞI BALA 4-5 DAMLA LİMON SIKTIM.NASIL OLACAĞINI BULAMADIM.
BEN GÖĞSÜNDEKİ BU BALGAMI NASIL ATTIRACAĞIMI BİLEMİYORUM, VE OĞLUM ASLA KUSMUYOR. DÜN AKŞAM ÖKSÜRÜRKEN ZORLA AĞZINDAN MENDİLLE TÜKRÜĞÜNÜ SİLDĞİMDE YEŞİL RENKLİ BALGAM VARDI. TÜKÜR DEDİĞİM HALDE, ANLATTIĞIM HALDE HEPSİNİ GERİ YUTUYOR.VE BANA SANKİ HEP İÇİNDE KALIYOR, O HASTA EDİYOR GİBİ GELİYOR.
BEN BU BALGAM ÇIKARMA OLAYINI , VE TAMAMEN BİTİRMEYİ NASIL HALLEDERİM.ŞİMDİ NE ÖKSÜRÜK NEDE HIRILTI VAR. 2 GÜNDÜR BAL VE LİMON VERDİM.COLDMİX' İ YARIN ALICAM.AMA NE ZAMANLAR VE NASIL KULLANICAĞIMI BİLMİYORUM
BU ARADA BURUN KANAMALARI İÇN 2 GÜN ÖNCE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIK.SİZE SONUÇLARI YAZIYORUM.
HEMATOLOJİ - TAM KAN
WBC 9,24
NE % 32.8
LY % 54.9
MO % 9.2
EO%2.8
BA%0.3
NE#3.03
LY# 5.07
MO#0.85
EO#0.26
BA#0.03
RBC 4.43
HGB 12.1
HCT 35.6
MCV 80.4
MCH 27.3
RDW_CV 34.0
RDW_SD 14.0
PLT 288
MPV 8.3
PCT 0.24
PDW 8.7
PLCR 13.1
KOAGÜLASYON ( ACL - TOP)
PROTROMBN AKTVTESİ 100
PROTRPMBİN ZAMANI 11.7
INR 1.02
APTT 33.3
FİBRONOJEN 215
DOKTOR BEY YAPILAN TÜM TAHLİLLERİ YAZDIM LAZIM OLUR DİYE.Eğer sizde tamam derseniz ben oğlumu BAKIRKÖY ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ allerji bölümüne götürüp testlerini yaptırmayı düşünüyorum?
SİZ NE ÖNERİRSİNİZ ÇOK YAZDIM AMA BAŞKA ÇAREM YOK.
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.