|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çocuk cerrahi gönderdi zaten üniversite hastanesine araştırılsın diye, çocuk gastrolojiye gidiyoruz, orda da her gittiğimizde farklı bi değer yüksek çıkıyo, en son gittiğimizde metabolik bi hastalık olabilir diye farklı bi bölüme sevk edebileceklerini söylediler.kime gidelim nereye gidelim hocam çok çaresizim, şimdiye kadar 10 farklı doktor gördü:( var mı bize tavsiye edebileceğiniz bi doktor ya da pilor spazmı ne demek hocam sizin eski maillerinizde bulamadım, belirtileri nedir, tedavisi nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Cocuk Cerrahi gorsun, sikayetlerinizi anlatin.
|
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok oldu ama tekrar bişey sormak istiyorum.coçuk zayıf diye çevremden hep çeşitli tavsiyeler aliyorum pirinç suyu ver mama ver gibi, ben de sürekli kustuğu için vermek istemiyorum, siz de 4 aydan itibaren inek sütü verilebilir diyosunuz.sizce ek olarak bişey vermeli miyim süt mesela yoksa bu durumda sakıncalı mı? bu arada ilk ay mama da vermiştik o zaman daha çok kusuyordu. bir de süt alerjisinden şüphelenip baana diyet verdiler beş gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum ama hala kusuyor. alerji olup olmadığını anlamak için kaç gün denemek lazım?
Düzenleyen maydanoz - 24 May 2016 Saat 23:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|