|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2015 Saat 14:29 |
İyi günler hocam benim 2007 doğumlu oğlum var. İki gün önce ateşi 38 in üzerine çıktı ve üzerinde de ala bula pembe renkli deride değişiklik oldu. Bende hasta olduğu için okula göndermedim. Dün Tıp Fakültesi aciline götürdüm. Burada sizin her zaman söylediğiniz gibi kan tahlili istedim. Ancak doktor ısrarla isteğimi reddetti ve şu an ismini hatırlamadığım bir toz ilaç yazdı ve oğluma orada ateş düşürücü şurup verdiler. Ayrıca söylediğim halde zahmet edip deride olan değişikliğe bakmadı. Ben derideki değişikliği söyleyince muhtemelen ateşindendir dedi. Ertesi gün bende çocuk doktoruna götürdüm. O da kan tahliline gerek olmadığını söyleyerek Aferin ile Gerefon adlı bir şurup yazdı. Aferin şurubun öksürük yapacağını, bunun normal olduğunu söyledi. Ayrıca hocam her iki doktorda çocuğun boğazında sadece hafif bir kızarıklık olduğunu söyledi. Zaten çocuğun yutma problemi yok. Ancak hocam ilaçlarını verdiğimiz halde ateşi düşmüyor. Ben sizin söylediğiniz gibi ballı limon yaptım. Bunu gün içerisinde kaç defa yapmalıyım. Başkaca yapacağım bir şey var mıdır. Ayrıca hocam ben çalıştığım için gündüz çocuklarımla beraber olamıyorum. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim hocam. |
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin... Atesini de cok sart olmadikca dusurmeyin.
1- Viral/Bakteriel ayirimini ogrenin. Her gun anlatamam. 2- Gerofen olacak, Dolven benzeridir. Aferin'i hicbir zaman kullanmayin. 3- Siz o doktorlarin, hic; Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu??? Her atesli hastaya; "bogazi kirmizi" derler,antibiyotigi dayarlar. Okuyun, yoksa daha cok kazik yersiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|