|
Geçmeyen Pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymahu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 11 Dakika önce Saat 02:21 |
Merhabalar Hocam. Oğlumda 1 aydır devam eden bir pişik mevcut. Pişikten öte mantara dönüştüğünü düşünüyorum, sizin fikrinizi almak istedim. Doktora götürmedim malum bu gibi durumlarda alerji sebepli, diyet uygulanacak gibi şeyler söyleyecekler muhtemelen. travazol ve hamazinc karıstırıp sürdük ama sonuç alamadık. Bugun eczaneye borik asit yaptırdık, eczacı mantar için işe yarar ama asit oldugu için iyice tahriş de edebilir, o sebeple ilk önce kremleri deneyin dedi. travazol ve bacoderm pomad verdi. Nasıl bir yöntem uygulamalıyız bu durumda hocam?
Teşesekkür ediyorum hocam
|
|
![]() |
|
Seymahu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|