|
Yeşil kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 55 Dakika önce Saat 21:53 |
Hocam ben daha önce de sordum ama kafayı yemek üzereyim, bir kere “doymuyor bu çocuk” zehrini attılar üstüme. Kızım 27 haz 2025te 3290 gr doğdu 48 cm. 4. Hafta 3760 gr 52 cmdi doktor sütünüz yetmiyor mama takviye edin dedi, kakası sarı tohumlu gibi olmuştu hep. Şimdilerde de kakası yeşile döndü çünkü durmadan emiyor, kakası yeşil ama bezde kalanlar böyle yapışık gibi duruyor. Aç kalırsa kakası top top olur diyorsunuz ya, nadıl bir görüntü olur tam olarak aç kalırsa? Çünkü gün içinde memeye tutmazsam çok ağlıyor. Hiç uyumuyor. Dün bi anlık artık ağlamasından vicdan azabı duyduğumdan mama verdim 90 ml. Hepsini bitirdi. Biraz daha rahatladı gibiydi. Bir de son 3 gündür sol memem mastitti kaskatı ve tıkalı gibiydi. Açıkçası mama takviyedi vermeye devam etmeli miyim bilmiyorum. Aç kalıyor düşüncesi beni yiyip bitiriyor. Eve çok da iyi olmayan marka bir bebek tartısı aldım 4,6 kg çıkıyor. Bir de memeyi emerken hiç ilk zamanlar duyduğum yutkunma seslerini duymuyorum. Çok cılız emiyor hemen uyuyakalıyor. Bunlar sütün azalmasına sebep olmuş mudur? Çok uzun yazdım affedin, teşekkürler
Düzenleyen aabut - 3 Saat 25 Dakika önce Saat 12:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Öncelikle memeyi verin, üstüne mama teklif edin.
2- Mali imkanınız elveriyorsa, mama verin. Elvermiyorsa, kutu sütünü 1/4 oranında sulandırıp verin. (3 birim süte, 1 birim su) 3- Her türli "sıkıntılı durum" sütünüzün azalmasına sebep olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|