|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cananslv ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2015 Saat 14:47 |
hocam 1 hafta sonra 10 ayını doldurucak bebeğimin 1 haftadır burnu akıyordu sadece serum fizyolojik kullandım.fakat dün aşırı bir kusma sonucu ateşi çıktı.ateş devam ediyor huysuz ve halsiz.paranox fitili ne şekilde ve kaç gün kullanmalıyım ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocukluk caginda, ilaclar kilo uzerinden verilir. Ben Turk doktorlari gibi ezberden ilac vermem..
Ayrica, cinsiyetinide yazmamissiniz.. Ortalama bir cevap: 9 kilo civari, oldugunu farzetsek, gunde:3x1 alabilir. |
|
![]() |
|
cananslv ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pardon hocam kız çocuğu ve kilosu 9
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde sadece kafasında ve alnında ateş bar vücudu normal.doktorumuz Geralgine şurup kullanmamızı söyledi size danışmak istedim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar sacma bir gerekce ile ates dusurucu verilmez.. Bariz ates olsa bile vermeyin.
Eski, ates ile ilgili konulari ve 3 makaleyi okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|