|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2016 Saat 21:31 |
hocam 5 yaşındaki kızım dün önce ateşlendi sonra ishal geldi. bugun ishal 20 leri geçti. mıde si de bulanıyor yemıyor . biraz ayran ve su içirebiliyorum. Allah tan kusmuyor. bıde oyle olsa fena su kaybı olurdu. ishal mıktarı az gıbı ama cok sık çıkıyor. sadece ishalden su kaybı olmaz dediğini hatılıyorum. bızde de ishal çok sıvı kaybı olurmu? 1-2 sefer ateşini düşürdüm. 40 lara yaklaştı diye. hemogram yaptırdım. wbc 14.5 cıktı. bu da o kadar yüksek değil. ilaç kullanmak gerekıyormu? ishal mukuslu gıbı gelıyor bana. flagyl lık olabılırmı. amıbıyazis ateş yapmaz dedi doktor. bide artık ishalden poposunun acıdıgını söylüyor :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; ilac kullanmayin. Dogru; kusma olmadigi surece, su kaybi olmaz. WBC:17 ustune Antibiyotik gerekir. Flagyl kullanilan durum; Dizanteridir. Dizanteri, asla su kaybi yapmaz, zira diski cok ufak miktarlarda cikar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2016 Saat 21:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|