Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sarp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 08:53
günaydın dr bey oğlumun  4 gündür    burnu tıkalı ,2 gündür cold mix kullanıyorum sizin yazınızda okumustum.2günüdr çok tıkalı değildi bu sabah uyandı ve yine çok tıkalı burnu ne yapmamı önerirsiniz? ayrıca oğlum çok iştahlı bir çocuk değil çok zor yemek yediriyoruz.geçen  1 hafta yemek istemedi kasığa vurdu ağladı kabızdı ve tuvaletini yapmamıştı onunla ilgisi olabilirmi?çünkü tuvaletini yaptıktan sonra eskisi gibi olmasada yemeğe basladı.eskiden kıymalı falan sebze yemekleri yapardım şimdi yemedi tekrar deneyeceğim suan sadece reçelle tatlandırılmış yoğurt,gece muhallebi,meyva,kahvaltıda yumurta peynir falan yiyor arada bebe bisküvisi yemek yemediği için üzülüyorum bu yedikleri yeterlimi anne sütüde alıyor.inek sütüde içiyor.hergün 1yumurta sarısı zararlımıdır gün asırımı vermeliyiz bebeğim 7 aylık erkek.ayrıca bebeklerin yemeklerine soya kıyması atılabilir mi
Yukarı Dön
sarp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 09:09
dr bey   bir sorum daha vardı.uzun zamandır bebeğim elini kulağına götürüp dokunup çekiyor.ben uykusu gelince yaptığını gözlemledim.fakat yinede sormak istedim kulak rahatsızlığı olabilir mi?ama süreçte hiç huzursuzluğu ağlaması olmadı bende ağrımıyordur diye düşündüm.hep uykusu gelince dokunup bırakıyor . emerkende uyuyacaksa elini götürüp kulağına dokunuyor.sizce bir sorun varmıdır.emerken ya benim yüzüme dokunuyor yada böyle kulağına bende alışkanlık yaptı diye düşündüm tesekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 14:12
Burnu için, serum fiz. kullanın. Kabızlığı için biraz yemeklerin yağını arttırın. Süt ve sütlü gıdalar haricindeki, yemek ve çorba toplamı günde 1'den fazla olmasın.Birde kabızlık dediğiniz hal sert kaka değilmi? Birde o yaşlarda bebekler 4-5 günde bir yumuşak kaka yapabilirler, buna kabız denmez.Elini sizin veya kendi kulağına götürmesi önemli bir şey değil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.