|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maillere bakin... Cok anlattim.
|
|
![]() |
|
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam grip için dediğiniz her şeyi yapıyoruz.
Ama grip hiç de masum bir şey değil. Bu konu altında yaşadıklarımızda kızım her sabah başım ağrıyor anne diyerek kalkıyor ve alnını gösteriyor. Ateşi yok. Ben de ağrı kesici olarak calpol veriyorum. Bunu yanlış mı yapıyorum. Çok saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates icin degil ama, agri icin kullanabilirsiniz..
|
|
![]() |
|
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
Cevabınız için teşekkürler
|
|
![]() |
|
makosen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
hocam, arkadaşım aradı biraz önce:
1- kızı 3-4 gündür ateşliydi 39-40 ları görüyordu; ateş düşürücü ile ateşini düşürmüşler hep. bugün dr.a gitmişlerdi. Dr. sadece boğazına bakarak (strep A testi yapmadan) beta demiş ve deposilin 1.2 iğne yaptırmış hastanede! yukarıdaki cevabınızda pen-os dan bahsetmişsiniz ama; dr öyle bir ilaç vermemiş! yorumunuz nedir acaba? 2- Bir de ateşli olduğu dönem olan 2 gün önce bize misafirliğe gelmişlerdi; 3 yaşında oğlumla aynı ortamda 2-3 saat kadar vakit geçirdiler; (beta mikrobu bulaşıcıdır diye biliyorum) 2.5 yaşlarında kendi kardeşi de var. acaba diğer çocuklara da bulaşmış mıdır, ya da yaptırmamız gereken bir ön test/tedavi/gözlem var mıdır bununla ilgili (kuluçka dönemi vs bilmeden soruyorum)? teşekkürler... Düzenleyen makosen - 02 Ara 2014 Saat 16:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Deposilin'in 1.2 tipi, yapildiktan 2 gun sonra etksini gosterir... Bu sebeple, boyle tek kullanimlik igne yapildiginda, MUTLAKA ilk 3 gun Pen-Os verilmesi SARTTIR...
AMA, bu hastalik oldugunda; ATES + Agizda pis bir koku + Dil ustunde kalin bir pas VE EN MUHIMI; BULANTI ve KUSMA olur... Hastaligin basindan beri hic kusmsi OLMADI ise, kesinlikle Strptokok degildir, igne bosuna yapildi, Pen_os'a bile gerek yoktur... 2- Bulasirsa; Yukarda belirttigim bulgular gorulur... Aklinizda olsun, Penisilin igneleri oyuncak degildir; Strep-A Testi (+) olmadan sakin yaptirmayin... Zaten baska kullanim alanlarida yoktur. Bu doktorlarla; Allah yardimciniz olsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|