Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kedi tırmalaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kedi tırmalaması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nurse.00 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurse.00 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kedi tırmalaması
    Gönderim Zamanı: 5 Saat 39 Dakika önce Saat 11:48
Hocam merhaba acaba yersiz mi panik yapıyorum? 18 aylık bir çocuğum var. Bundan bir ay önce babası komşuya gitmesine izin veriyor. Orda kediler var. Çocuğum eve geldiğinde kolunda bir çizik gördum kedi tırmığı sanıp panikledim. Eşim görmedim dedi kedi sahipleri de evet kediyle oynadı ama biz tırmık attığını görmedik dedi. Bu yüzden doktora gitmedim. Üzerinden bir ay geçti ben Yavru kedilerden birinin öldüğünü bilmiyordum. Öğrendiğimde bayağı panik oldum. Kedi sahibi ise duruma su şekilde açıklık getirdi. Kedilerin iç ve dış parazit aşıları var düzenli olarak veterinerle görüşüyorum. Ölen yavru kedi , senin çocuğun bize gelmeden çok önce ev içerisindeki bir kaza sonucu ölmüştü dedi. Çocuk eve geldiğinde gördüğü kediler burada ve sağlıklı dedi. Ben de gördüm gerçekten anne ve iki yavrusu gayet iyi ve sağlıklı. Ölen yavru da çocuğum oraya gitmeden bayağı önce ölmüş ve hastalıktan değil de kazara ölmüş. Şu ana kadar çocukta herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Sizce bu durumda kuduz için korkum yersiz mi? Bu konuyu içim rahat bir şekilde kapatmam mı lazım? Bu arada olay günü defalarca kedi sahibine söyledim,defalarca üsteledim ve sürekli aynı şeyleri söylediler, sürekli için rahat olsun kedilerimizde hastalık yok dediler. Ve Kediler gündüz arada dışarı çıkıp genelde evin içerisinde onlarla beraber yaşıyorlar.Yanlış bilgi vereceklerini düşünmüyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.