|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
buse ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2009 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() |
|
|
hayat sevdiklerinle güzel
|
|
![]() |
|
buse ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2009 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
DİLEKY ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2009 Konum: herşey Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() |
slm canım benım sütümde az ben yatırmadan önce bebek büskivisi sütle karıştırıp verıyorum ondan sonra meme emıyo, benım bebeğım 6 aylık.sende oyle yapa bilirsin . birde yaşmayayı suya kat iç ama birkerelık oluyo daha yaramıyo benımkı oyle gelmıştı. ek gıdalara başlamadınmı ek gıdaları dene.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ek gıdalara başladım canım çorba meyve püresi pekmez felan veriyorum canım yiyo yani ama sornumuz gece işte emmek için çok uyanıyo süt de az olunca ağlıyo doymayınca çok şükür bu gece ii di kızımda rahat uyudu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=133&title=sut-yapan-yiyecekler
bu konu sana yardımcı olabilir canım bi incele istersen
![]() |
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
![]() |
teşekkürler canım
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|