|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2017 Saat 18:30 |
Saygıdeğer hocam merhabalar.52 aylık kızım birden burnum aciyo demeye huzursuzlanmaya başladı.burnun neden aciyo dedigimde küçük cikartmalardan burnuna soktuğunu söyledi.burnuna baktim birsey gozukmuyodu.burnunun bir kanadini kapatip nefes vermesini istedim basta tikali gibiydi sonra defalarca yaptim net sekilde nefes aliyodu ordan. El feneriyle baktim hicbirşey yoktu.acaba derine kadar sokmus olabilir mi?burun deligi biraz kızarık.dr.goturmeli miyim?saygilar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger; burunda bir yabanci cisim kalirsa, 2 gun sonra, o burun deliginden, sari-yesil akinti ve pis koku gelir.. O zaman adam gibi birKBB doktoru bulmaniz icap eder.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|