|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Tem 2015 Saat 18:20 |
http://i.hizliresim.com/vE08yr.jpg
|
|
![]() |
|
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam merhaba,
28 aylık yegenımın 2 gündür Ayağında bır aksama fark etmişler, herhangi bir şişme mararmış yok, gecmeyince doktora goturmusler o da Röntgen çekmiş ama bisey çıkmamış tabii. Onun üstüne kan tahlili istemiş doktor ve sonuçlar yukarıdaki gibi. Bazı değerlerinin normal olmadığını söylemiş ama aspirin ve kas spreyi vermiş, bekleyip Görelim Demiş. Ailesi kullanmamış henüz ilaçları, ben size de sormak istedim her zamanki gibi, endişeliler çünkü, başka bir şey olabilir mi diye. Kısın iki defa antibiyotik kullanmışlar, yüksek ateş ve bademciklerinin sürekli şiştiğini Söylüyorlar. Ben sizden öğrendiğiniz bilgileri paylaştım ama tahlil sonuçları hk değerli görüşlerinizi de alabilirsek çok sevinirim. Teşekkür eder, saygılar sunarım. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi Griplerden sonar olur, ilaci/tedavisi yoktur, kendiliginden gecer.
Kan tahlili yasina uygun. Maalesef, Turkiye'de Laboratuvarlar, ya cahilliklerinden, ya, doktorlarla anlasmalari geregi, yada umursamazliklarindan, cocuk degerlerinin yanina, "eriskin" referans degerlerini koyarlar.. Bu aptal doktorlarda, bunlara inanir abuk-subuk isler yaparlar. Kimi kime sikayet edersiniz, Bakanlik bile bu kafada..Universiteler deseniz,benim neden bahsettigimi bile anlayamazlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|