|
Su çiçeği hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 29 Dakika önce Saat 17:37 |
Hocam merhaba bebeğim 55 günlük,2 gün önce kuzeni bizdeydi bugün öğrendik ki su çiçeği olmuş benim bebeğimle de 1 defa teması oldu ,su çiçeği aşısı yok hocam haliyle ,eğer bulasirsa bebeğim için tehlikeli mi 55 günlük olduğu için panikledim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz Suçiçeği geçirdi iseniz, bebeğinizi 1 sene korursunuz.
Zaten bu yüzden ilk 1 yaş içinde yapılan Kızamık, Suçiçeği, Kabakulak aşıları tutmaz. Sizden bebeğe geçen antikorlar bu virusları anında etkisiz kılarlar. Aşısının olmaması NORMAL, zira bu sebeple 1 yaşından evvel bu ve bunun gibi canlı virus aşıları yapılmazlar. Su çiçeği geçirmediniz ve aşısını da olmadınız ise, olabilir. Onu o zaman konuşuruz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam annem benim geçirip geçirmediği mi hatirlamiyor 35 yaşındayım ama çocukken sağlık ocağı ne aşı dediyse yaptırdık diyor fakat e nabizda görünmüyor sılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaş 35 ise, zaten kesin yapılmamıştır.
Bekleyeceğiz.
|
|
![]() |
|
Hocam ben size fotoğraf atayım çiçek mi değil mi diye bakarsanız coksevinirim
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|