Hocam iyi akşamlar..Türkiye'deymişsiniz ayrıca hoşgeldiniz..
Size müsaadenizle bazı sorularım olacaktı. Oğlum 08/03/2012 doğumlu.Temmuz 9'da en son tarttığımızda 7.300 gr.dı.Bir ayda 500 gr almıştı. 4.0 kg olarak doğmuştu.Bugüne kadar hep anne sütü ile besledim.Dün ilk dişi çıktı. Elleri sürekli ağzında, ellerinin yanı sıra ağzının civarında geçen herşeyi ağzına almak istiyor. Bu arada işe başladım 4 saat kadar ayrı kalıyoruz bu arada sağabildiğim kadar süt sağıp bırakıyorum ayrıca daha önceden sağıp dipfirize attığım sütleri içiyor ben yokken.Yalnız hocam bu aralar meyvelerden tattırıyoruz sadece yalatıyoruz nasıl iştahlı yiyor.Vermezsek ağlıyor.Masada yemek yerken eliyle saldırıyor bişeylere.Acaba aç mı kalıyor sütüm yetmiyor mu düşüncesinden bir türlü kurtulamıyorum.çok da ayrı kalmıyoruz ama neden böyle yapıyor.sütümü mü azaldı farkında değilim acaba? Bu arada kakası sarı ve cıvık olması gerektiği gibi günde 1-2 defa kaka yapar.Su da veriyorum sizin tavsiyenize istinaden.Doyuyor mu acaba fikrini kafamdın bir türlü atamıyorum.Bazen memeyle resmen kavga ediyor ağlıyor çekiştiriyor sündürüyor sinirli gibi.Bütün bunlar normal mi yoksa lohusa anne kuruntusu mu? ne olur bişeyler deyin:(