|
İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Puanlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 33 Dakika önce Saat 20:08 |
Hocam 11 yas kiz 1 haftadir ishali var(gunde 4 ya da 5 kere) yaninda ne kusmasi ne atesi var.İstahi da iyi halsizligi de yok.Hicbir sey kullanmiyoruz,asidi kacmis cola veriyorum gunde bir bardak.Okul alisverisine bile cikamiyoruz disarda aniden gelirse korkusuyla.Bi oneriniz olur mu hocam? Butun eski soru cevaplari ezberledim ama caresiz kalinca yine de sormak istedim.Bactrim kullanalim mi diye
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyebilirsiniz. Mikrop öldürücü etkisi için değil de; immunomodülatör (yani bağışıklığı uyarıcı etkisi) için
kullanılabilir. 5 gün, günde: 2x2 ölçek verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|