|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2015 Saat 01:14 |
Kadir Bey,merhaba iki yaşındaki oğlumun ağzının alt dudak iç kısmında ve ust damakta tukruk kisti var.tabii bunları size daha önceden sormuştum ve zamanla bebeğiniz onları patlatır geçer demiştiniz.Ayrıca ben dayanamayıp bir yaşına gelince plastik cerraha götürdüm o da zarasız ama iki yaşına kadar bekleyin demişti.kistler hala duruyor yerinde.şekilde büyüme normal seyrinde fakat ben çok endişeliyim.sizce artık onları aldırmalı mıyız yoksa oğlumun biraz daha büyümesini mi bekleyelim?oğlum zaman zaman çok rahatsız oluyor da...:((
Düzenleyen Gamze - 02 Şub 2016 Saat 00:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellemeyin, elletmeyin!!!
|
|
![]() |
|
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki teşekürler kadir bey.bu cevaptan hiçbir şekilde dokunmayalım çıkarımını yapıyorum yalnız endişemi de mazur görün.zamanla bu kist küçülmezse yada kaybolmazsa nolucak?bi zararı olur mu acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle bir hastalik yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|