|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 14:18 |
Hocam merhaba
25 kasimda(37+4) sezeryanla bir oglum oldu.dogumda anormal bir durum olmadi sadece su yuttu dediler 3 saat kuvezde kaldi. Ozellikleri:dogum kilosu 3375 birinci ay kontrol 4600 kg.ikinciye henuz gitmedik. Anne sutu aliyor.kakasi hardal rengi. Gazi onu cok rahatsiz etmedikce aglamasi yok. Uykusu iyi arada dalmakta zorlaniyor. Goz temasi var yakalama refleksi cok iyi cingiragini tutup salliyor. Basini dik tutabiliyor hem kucakta hemde yuz ustu yatinca kaldiriyor.moro refleksi var. Az az gulmeye basladi. Sikayet:hocam oglum ozellikle emerken bacagini titretiyor ama saniyelik bir titretme.devamli degil.bazende giysi giydirirken kolunu bacagini kasiyor.kollari bacaklari cok hareketli.gazindan oldugunu dusundugum bacaklarini karnina cekme hareketi var |
|
![]() |
|
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen bir noktaya bakiyor 5-6 saniye. ama kitlenme seklinde degil.Bunlarin normal bebeklerde de olabilecegini soyluyor herkes ama ben endise ediyorum.cunku titreme erken epilepsi belirtisi olabiliyormus.titreme her emmede olmuyor bazen oluyor.
Ben normalle anormali ayiramiyorum hocam.epilepsinin kilit noktasi nedir.birde normal bebeklerde bu titreme kacinci aya kadar devam eder. Tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118431 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Epilepsi ile hicbir alakasi yok.. Normal bir bebek davranisi..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Tesekkur ederim hocam icime su serptiniz.
De-met size de cok tesekkurler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|