Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çok yoruldum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çok yoruldum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Glsrnglmzz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 99
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glsrnglmzz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çok yoruldum
    Gönderim Zamanı: 22 Saat 15 Dakika önce Saat 02:04
Hocam 5 yaş erkek 25 kilo çocuk asla laf dinlemiyor herkese karşı çok öfkeli öfkeli cevaplar öfkeli hareketler kendine yazık hocam boğazları patlıyor bagırırken her yerde utanıyorım artık insanlar sürekli yandın sen bunla Allah kolaylık versin hırçın hareketleri sert cevapları cok hocam biri selam verir sanane sus banane git bagırma tamam anne deme huyu hiç yok 1 yaş kardeşi var kardeşini çok seviyor ama arada ona da oyle yapıyor hırçınlıktan gece uykuda konusuyor bazen dişlerini gıcırdatıp kırdığı bile oldu uykuda ne yapmalıyım hocam sizce uykuya geçerken oysaki güzel şeyler anlatıyorum masallar bu arada kendisi çok hareketli yerinde asla durmuyor 1 yaşta cok erken konustu hocam 3 kelimeli cümleler kurardi 9 ayda yürüdü çokta zekidir

Düzenleyen Glsrnglmzz - 22 Saat 14 Dakika önce Saat 02:05
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118448
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 58 Dakika önce Saat 09:21
Kardeş kıskançlığı olabilir. Bilhassa babaya iş düşüyor. Daha sık ilgilenmesi ve beraber faaliyetler yapması 
uygun olur. Onun yanında kardeşi ile pek ilgilenmeyin ve onun hakkında konuşmayın.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.