Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok meraklı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok meraklı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: çok meraklı
    Gönderim Zamanı: 31 Mar 2011 Saat 11:46
merhablar daha önce kızımın erken okuma yazması ile ilgili yazmıştım..sosyal hayatını ve okuldakı öğretmenıyle takıp edıyoruz herhangı bır problem gözükmediğini söylüyorlar..baskın karakaterlı ve lider olmayı sevıyor dıyorlrç..5,5yaşında kendılığınden okuma yazma öğrendi.el yazısınıda okumayı öğrenmiş.şimdi de benden sürekli ingilizce konuşmamı istiyor.kelimleri öğret diyor..oyuncak bilgisayrlardan ingilizce kelimleri almış kendıne kağıtlardan mınık kıtaplar hazırlamış..benım elıme verıp hadı oku yazdıklarımı bana trkçlelerini söyle diyor.bu aralar çok güzel pişti oynuyoruz.yere atılan kağıtları unutmuyor.ama kaybetmeye pek tahammülümüz yok:(arada ben kazanıp oyunda herkes kaybedebılır kazanbılr dıye anlatmnaya çalışıyorum.bılgısyarda sevdığı oyunları masaüsütüne kendıne klasörler hazırlayıp kısayollar yapmışekran ayarların falan istediği gibi değiştirmiş.bunlar bizi şaırtmalı mı normalmi?resim yapmayı seviyor akşmaları beraber kocaman ıkımıze özel bır resım defterımız var.sureklı prensesler şıkkıyafetlı çizip boyuyoruz.el-omuz yuz orantısını benden daha ıyı çızyor hatta ben çıszeyım senınkıler yamuk oluyor dıyor.nasıl bır eğitime yönlendırmelıyım??özel okulmu devlet okulunda mı daha mutlu olur?*kafam karışık ..2005 nısan doğumlu..sınıf arkadaşları ile deuyumu ıyı ılk etapta pek gırışken değil utangaç ama ıkıncı görüşünde insanları ıletışım problemı yaşamıyor oynamayı zıplamayı sevıyor arkadaşlarıyla..genelde oyunlara kendı kural koyup değiştirince oyun grubundan atılıyormuş ama sonra onları ıkna edıyorum önce azıcık onların istediği gibi oynayıp bı daha kusmek yok dıyorum sonra da benım ıstediğimgibi oynuyoruz anne dıyor..
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 23:13
Merhabalar,
Öncelikle bunlar güzel gelişmeler bu durumda üstün yetenekli çocukların okuluna başvurmak ya da özel okula başlamak daha uygun. Buralarda çocukların yetenekleri doğrultusunda yönlendirmeler yapılıyor. Devlet okullarında da çok iyi iddialı okullar var ama genelde kalabalık sınıflarda bu çocuklar kaybolabiliyor. Çocuğa uygun ortamın araştırılıp öyle karar verirseniz daha sağlıklı olur. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.