|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 00:04 |
Merhaba Kadir Bey,
13 günlük bir bebeğim var kilosu 3600 Doğdu boy 50 cm. Hastaneden çıkarken 3300 gr olarak çıktık en son sağlık Ocağında 9 günlükken tartıldığında 3700 olmuş.. Kızım son iki gündür sürekli kusar oldu kusmuğu bol mukuslu Yarısı kesik kesik yarısı içtiği süt...kakasının rengi altın sarısı....emdiği zaman bi hırıltı oluyor sanki hani boğazınız yapış yapış olur ya onun gibi...daha sonrasındada kusuyor ve Cook Gazlı gazını zor çıkartıyoruz... 5 yaşındaki kızımda süt ve süt ürünleri alerjisi yaşamıştık o da bebekken cok kusardı bol mukuslu. Bu fazla beslenmeden mi bi kusma yoksa üşütmeden Kaynaklı bi kusmamı yoksa bundada alerjimi yaşıyoruz:( bilgilendirirseniz sevinirim...huzursuzlandım içim hiç rahat değil...
|
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilolarina bakin. Hastaliktan dolayi kusan bir bebek kilo ALAMAZ...
Usutme diye bir hastalik yoktur, Turklerin uydurmasidir. Yeni dogan ozellileri ile ilgili yazilari okuyun. Bunlar senelerce konusulmus konular, sil bastan yeniden anlatmayayim.. Zira bir anlattimmi, sualleri baska sualler takip edecek. Okuyun. |
|
![]() |
|
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkür ederim hocam ilk kızımı 3.5 yasından sonra 2 senedir sizinle büyüttüm yeni Dogan konusunda Yazmış olduğunuz makaleleri ve mailleri okuyup bilgileniyorum..
Tekrar teşekkurler...
|
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|