|
idrar ve kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2025 Saat 20:19 |
hocam 28 aylık kızımın (88 cm 11,560 kg ) tahlil sonuçlarını değerlendirir misiniz . kızım doğuştan ektopik böbrekli olduğu ve ve böbreğin birinde fonksiyon kaybı olduğu için negroloji takipli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk doktorlarının; "Ferritin" in ne olduğundan haberleri bile yoktur!!!
Anlı şanlı Tıp Fakülteleri'nde bile bunu doğru dürüst öğretemezler, zira Wintrop'un Hematoloji Kitabını okuyabilecek ve anlayabilecek kapasitede bir Prof. yoktur! Varsa, çıksın da benim anlattıklarımı anlatsın! 1- Ferritin bu ahmak doktorların sandığı gibi; "Depo demiri" filan değildir! 2- Ferritin, barsaklardan emilen demirin, kandaki "Transferrin'e" taşınma işini yapan bir proteindir!!! 3- Sizin çocuğunuzda olduğu gibi, aşırı Demir ilacı kullanılması sonucu; Hct:%37.9, Hgb:12.2g/dl gibi anormal yüksek derecelere çıkmış. Demir zehirlenmesine (Hemachoramatosis) az kalmış!! 4- Vücut kendini koruyabilmek için, kasten "Ferritin" seviyesini düşürerek kendini "Demir zehirlenmesine" karşı korumaya çalışır!!! Vücuttaki kan (demir) seviyesi için, Ferritin'e değil, Hgb'ya bakılır. ZİRA, Türk doktorların zannettiklerinin aksine, vücuttaki Demir'in %70'i HGb'ye, sadece %14'ü Ferritin'e bağlıdır. SAKIN DEMİR İLACI VERMEYİN!! Gelelim D vitaminine! Evet, ancak bu kadar düzelebilmiş. Evet, 1 ampul daha içirin ve Aralık ayında tekrar ve sadece D vitamini baktırıp bana yazın. Bu bile yetmeyebilir. (1 ampul ile çocukların zehirleneceğini iddia eden salak Türk doktorlarına ithaf edilir!) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Saat 59 Dakika önce Saat 09:34 |
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
hocam demir ilacı 1 yalına kadar kullandım sonra ferritin düşük diye demir ilacı verdiler ama hiç kullanmadım 16 aydır devit ampul dışında hiçbir ilaç ve takviye kullanmadım.
peki idrar tahlili normal mü bir değer baya yüksek çıkmış İYE var mı acaba? Boyu kilosu iyi mi sizce bana çok zayıf geliyor
Düzenleyen anneoluncx - 14 Saat 48 Dakika önce Saat 09:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İdrar örneği alınırken doğru dürüst temizlik yapsa idiniz; o "bakteriler" görülmeyecekti!
Türk doktorları, basit bir; "Kan sayımı" veya "İdrar tahlilini" bile doğru dürüst değerlendiremezler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|