hocam oğlum 55 aylık anasınıfına gidiyor dün geceden beri bacakları ve karnı ağrıdı hiç uyumadı nerdeyse çok ağladı sabaha karşı bunlara kusmada eklendi ve şu saate kadar 5-6 defa kustu ağrıları hala devam ediyor ama daha iyi ateşi 37,5 i geçmedi yaklaşık 10 gün önce laranjit olmuştu ondan kalan öksürüğü var ara ara ve hiçbir şey yemedi okulu aradım öğretmeni 10 tane çocuğun gelmediğini ve neredeyse hepsinde aynı şikayetlerin olduğunu söyledi ne olmuş olabilir çok grip olduğu için onun tedavisini sayesinde biliyorum ama daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığımız için telaşlandım oğlum pek kusan bir çocuk değildir bir test falan yaptırmamız gerekir mi
hocam bir de kuzenimin 6,5 yaşında bir oğlu var sürekli terliyor bebekliğinden beri ve aşırı terliyor buz ghibi soğukta bile biraz yürüüsn çocuk sırılsıklam oluyor doktora götürmüşler kansız lık var demiş ferro sanol vermiş kansızlık böyle terleme yapar mı çok teşekkürler iyi ki varsınız Allah başımızdan eksik etmesin sizi sayenizde çocuklarımızı gereksiz ilaç vermeden büyütüyoruz saygılar....