|
Kolonoskopi sonrası kanama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esma uzun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esma uzun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 28 Dakika önce Saat 12:48 |
Hocam çok özür dileyerek bu fotoğrafı paylaşıyorum.
3 yaşında kızım 14 kilo daha önce barsak ülserinden bahsetmiştim size çarşamba günü tekrardan kolonoskopi ve endoskopi yapıldı 2. Gün bugün kakasını yaptı ama daha önce yapılan işlemlerde böyle nir kanama görmemiştim. Endişelendim. Ayrıca dün akşam 2 kez soğuk terle beraber yüzü kireç gibi bembeyaz oldu sabah yine aynı şekilde tekrarladı ortama 10 dakika kadar sürdü. Şuanda tekrarlamadı ama kakası beni korkuttu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parça alındı ise olabilir.
3 yaşında ve "barsak ülseri"! Sizi iyi keklemişler. Barsak ülseri; daha ziyade 12 parmak barsağında olur ve 30-50 yaşlar arasında görülür. Ne diyelim!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Esma uzun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esma uzun
Hocam peki şuanda takip yeterli mi yüzündeki beyazlaşma soğuk terleme normal mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam ederse, o doktor görsün.
Ayrıca da, bir sorun bakalım; Nerede kanama görmüş?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|