|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boddim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2015 Saat 09:45 |
Hocam iyi günler kızım 06.02.2015 de 3000gr 50cm doğdu sadece anne sütüyle besleniyor 4ay 18 günlükken 7600 gr 65cmdi. Kızım yaklaşık 3 aydır gece beslenmiyor. İlk başlarda ben uyandım geceleri besledim ama sonra bende bıraktım. Çünkü zorla al uğraş huysuzlanıyordu. Kilo alımı iyi olduğunda da zorlamadım. şuan da benim işime geliyor. Saat 11 gibi yatıyor ve genel olarak 6 gibi felan uyanıyor. Benim bir diğer korkumda 7 saat emmiyor sütte azalma olur mu?
Doktorumuz kan ilacı verdi içmezse zeka geriliği olur dedi bende tabi tabi dedim ve almadım 5 aylık olacak bir haftadan ama yemek masası delisi bir bebek çıldırıyor bir kere karpuz yalattık tadı damağında kaldı galiba arada meyvelerın kendince tadına bakıyor. Bir zararı olur mu? |
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O geri zekalinin kendisine sorun bakalim, kendisi cocukken Demir ilaci icmismi!!!!
Turkiye'de, '60li yillara kadar, Demir ilaci yoktu... Hacettepe, "alim garantisi" vererek, Samsun'daki; Adeka Ilac Firmasina demir ilaci imal ettirdi diye, Istanbul Universitesinin kasalot hocalari; hop oturup-hop kalkmislardi!!! Simdi bunlarin comezleri, her cocuga Demir ilaci vermeye kalkiyorlar.. Yapilan bu aptalca uygulamanin altinda altinda yatan sebep, bu aptallar, cocuklarin HGB degerinin EriskinHGB degerlerinden dusuk oldugunu bilmemelerinde yatiyor.. 2 yasina kadar olan cocuklarda; HGB:10g/dl normaldir. Eriskinlerde ise,alt sinir. HGB:12g/dl dir. Turkiye'de, Tip Fakulteleri iflas etmis durumdadirlar.. 800 gram fazlasi var, ne zaman meme isterse o zaman verin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Haz 2015 Saat 19:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|