|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2015 Saat 09:49 |
Kadir Bey merhabalar, Oğlumun 1,5 ay önce süt kök dişi ampüte edilerek kanal dolgusu yapılmıştı. 1 hafta önce dişin dibinde iltihap olduğunu fark ettim. Diş hekimimiz antibiyotik kullanmasını söyledi ve dişin çekilmesi lazım dedi. İnternette biraz araştırdım, ampütasyon sonrası süt diş iltihaplanır ise alttaki diş çıkmak üzere anlamına geliyormuş. Elimle diş dibine baktığımda sanki biraz kabarmış gibi geldi. Oğlum çok korkuyor dişçiden, kaç kere diş çektirmeye gittiysek ağlaya bağıra döndük. Sedasyonla yapılması gerektiğini söyledi. Ne tavsiye edersiniz, bekleyelim mi, çektirelim mi? Siz açıklayınca kendimizi iyi hissediyoruz, kendimize güvenimiz geliyor inanın. Yoksa sudan çıkmış balık gibi oluyoruz. Bir de hocam bu çocuktaki dişçi korkusunu nasıl yenicez ne yapacağımı şaşırdım.Çok çok teşekkürler ediyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymafluor kullanmayanlarin sonu budur.. Bol bol; Discileri zengin edersiniz.
" süt kök dişi ".. Boyle bir tabir YOK!! Sut dislerinin: Kesici, Kopek ve Azi disleri vardir. " ampüte edilerek "... Bu ne demek??? Parmak, kol, bacak, ampute edilir. Yani kesilip, alinir. " kanal dolgusu yapılmıştı ".. Sut dislerine kanal tedevisi yapilmaz. Daima abse olusur. " ampütasyon sonrası süt diş iltihaplanır ise alttaki diş çıkmak üzere anlamına geliyormuş ".. Boyle bir seyde yok!!! Siz en iyisi; Hacettepe'nin Dis Hekimligine bir gidin... sizi fena "kafaya" almislar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|