Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ıdrarda reflu ve ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumıdrarda reflu ve ates

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mahiradasi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 19 Şub 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Konu: ıdrarda reflu ve ates
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2009 Saat 18:50
Kadır bey merhaba,
 
ıdrar tahlıllerı derken kızımda ıdrarda reflu cıktı grade 2 bunun ıcın bactrım kullanıyoruz her gece sımdı de tatılden donduk gıttıgımız yerler safranbolu ve abanttı sonucta soguk yerlerdı. dun gece 2 kere sulu dıskılama oldu bugun hıcbısı yapmadı, atesı en fazla 38 ıcınde kısa kollu body ve uzun kollu body var altında hıcbısı yok. Calpol verdım. Doktoru  atesı cıkınca mutlaka gormelıyım demıstı ama bayram nedenıyle kendısıne ulasamıyorum sızce ne yapmalıyım? reflu ve ates konusunda aydınlatırmısınız benı? bırde ılk defa yoresel yemeklerden tattırdım ordan bır mıkrop kapmıs olabılır mı? esım rehber ve bolu koru oteldekı garson,resepsıyondakıler ve bırde arkadası kızımı optu ben sureklı antıbakterıyel mendılle sıldım ama burdan mıkrop kapmısolmasından korkuyorum olabılır mı? opmeye cok karsıyım ama malesef esıme sozumu orda dınletemedım.
 
Sevgılerımle.


Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118553
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2009 Saat 23:22
Panik olmayın, önce bana bir "idar tahlilini" gönderin bir bakalım, gerisini sonra konuşuruz...Anti bakterieller, bakterilerden korur, virüslerden değil..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.