|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2015 Saat 15:54 |
Meraba hocam eski mailleri okurken bisey dikkatimi cekti sormadsn duramadim. Oglum simdi 35 aylik . İki yasinda iken hasta oldugu donemlerde bize demir eksikligi var birkac ay demir ilaci kullanin demislerdi bizde kullanmistik malesef. Sizi tanimadan once cook uzgunum hocam gec tsnimisim. Simdi okuyunca eski tahlil sonuclarini cikardim bsktim hicte ihtiyac yokmus 12 ve 11 li birseyler hgb. Ama hocam o donemde bilmeden doktorlari dinleyip bi kac ay kullanmis oldum. Simdi ne olacak. Ciddi bir zarsr mi verdik cocugumuza. Ama hocam ne bilebilirdikki doktor deyip guveniyoruz . Sozde esimde bende egitimli insanlariz nasil hatalar yspmisiz. Hocam yapmamiz gereken bi sey varmi. Tekrar tekrar okuyorum sizi artik hata yapmamak ve cocucugumu bu doktorlardan korumak icin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Demir aldigi devrelerde, atesli butun hastaliklari merasimli ve agir seyreder.. Zaten bu pustlugu da, doktorlarin isi artsin diye yapiyorlar. Evde gecirilebilcek butun hafif hastaliklar; agir ahsatalik seklini alir.
Bunlarin da sebebi; demir elementi, mikroplar icin; "buyume hormonu" gibi ihtiyac duyulan bir maddedir. Bu sebeple, vucudumuz Turk doktorlarindan daha akilli oldugundan, Enfeksiyonlarda, demiri saklar ve cocuk soluk/anemik gorunur. Enfeksiyonlar esnasinda olusan bu; "Fizyolojik anemi" enfeksiyon gecince kendiliginden duzelir. Okumaya devam edin. |
|
![]() |
|
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladim hocam cok sagolun. Kalici bir zarar olmasinda zaten bundan sonra sizin isiginizla yanlis birsey yapmayiz insaallah..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|