Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum bana çok düşkü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum bana çok düşkü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
doruk_kayra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum bana çok düşkü
    Gönderim Zamanı: 22 Şub 2010 Saat 18:39

Merhaba Özlem hanım

benım 15 aylık bı oglum var ben çalısmıyorum ve devamlı yanındayım benım aılemde bır alt katta oturdugu ıcın onlarla sık sık görüşüyor fakat
bu aralar ıyıce bana düşkün oldu 5 dk anneme bırakıp bır yere gıdemıyorum ağlıo devamlı arkamdan
bu zamana kadar hıc saatlerce bırakmıslıgımda olmadı,
nereye gıtsem yanımda götürdüm ama sımdı ıyıce düskun olmaya basladı ve hafta sonu kuzenımın nısanı ıcın sehır dısına cıktık burnumuzdan getırdı 2 günü kımseye gıtmıyor devamlı bagırıp ezıyet ettı
Ben bundan sonrası için nasıl davranmalıyım sıkı sıkı sarılıo kucagıma gelınce
bende ona oglum ben senı hıc bırakırmıyım sen ıstesende bırakmam hiç  bırakıpta gıttımmı kı dıyorum benı cok yoruyo :(
yınede daha fazla ne yapmalıyım??
http://img33.imageshack.us/img33/3065/dsc03347w.jpg

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2010 Saat 15:15
bu zmanlarda çocuklar annelerin kendilerinden farklı biri olduğunu fark ederler ve ciddi ayrılık kaygısı yaşamay başlarlar. yaşamdaki ilk gelişimsel kaygılarıyla doğru ve sağlıklı baş edebilirlerse gelecekte de kaygıyla çok daha kolay baş edebilirler. onu ara ara da olsa yalnız bırakmanızın vakti geldi. yavaş yavaş deneyimleriyel bir yere gidiyor olmanızın onu terk etmek olmadığını öğrenecekç giderken mutlaka haber verin ve ne zaman döneceğinizi onun anlayabileceği bir şekilde söyleyin. gecikecek olursanız da habe verin,i bu dönemde sözünüzü tutmanız çok önemli
özlem
Yukarı Dön
doruk_kayra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2010 Saat 16:23
çok teşekkür ederım saolun, uygulamaya baslıycam umarım ufakta olsa bır yol katederız
http://img33.imageshack.us/img33/3065/dsc03347w.jpg

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.