kadir bey iyi günler
oğlum 10 aylık. yaklaşık 20 gün önce balgamlı öksürükle ilgili tedavi alırken sizin ilaçları kesin serum fizyolojik ve cold- mix kullanın demiştiniz yaptım ve geçmişti hastalığı.ateş olmamıştı ozaman.
2 gün önce akşam üstü huysuzlanmayla birlikte hafif ateşi çıkmaya başladı. o gün en fazla 37,3 oldu.
dünde gün boyu 37,5 ile 38,1 arasında değişti ateşi. ateş arttıkça halsizlik,huysuzluk ve iştahsızlık başlıyor. 38,1 olunca biraz rahatlasın diye minoset yarım ölçek verdim ve 36,8 oldu. gece 2 de yine yükseldi 38,5 a yakındı ve yine bir ölçeğe yakın verdim.yavaş yavaş düştü ateş.şimdi baktım 37 olmuş. gün içinde 1-2 kere hafif öksürüğü ve burun tıkanıklığı var.ben boğaz enfeksiyonu gibi tahmin ediyorum yutkunması zorlanıyor çünkü.
kadir bey dr a gitmedim.hemen antibiyotik veririler diye. burnuna serum fizyolojik ve cold-mix yastığına damlatıyorum. napmam lazım. ateşi ne kadar devam ederse dr a gideyim. ateş varken halsiz,güçsüz,ve neşesiz oluyor. ateş için ateş düşürücü kullanmam doğrumu. sizin mailinizde ateşi düşürmeyin dediğiniz için kararsız kaldım. ama oğlum rahatlasın diye verdim onları.
bana bi yol gösterin lütfen.
teşekkür ederim kadir bey