|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2015 Saat 20:38 |
Merhabalar.
5 yasinda kiz cocuguna tahlil sonuclarinin hicbirinde nitrit pozitif olmadigi halde .iye teshisi konmus ve kum var deyip sintigrafi cekilmis , genisleme(bobrekte mi, idrar yollarindam hatirlamiyorum) var enfeksiyon kapmamasi gerekli denmis.6 aydir koruyucu olarak 2x1/2 olcek bactrim kullandiriyorlarmis.hicbirzaman yanma ,sik idrar ,agri vs. Sikayeti olmamis. Anneyi ; Bu konudaki cevaplariniza yonlendirdim. # Bactrim bir zarar vermismidir?Yararli bakterilere. Cok Tesekkur ederim.saygilar. Düzenleyen kıvanç - 09 Eyl 2015 Saat 20:42 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En buyuk zarari o gerzek doktor verir... Cocuk hicbir zaman IYE gecirmemis...
Ama her zaman soyluyorum. Artik son 10 seneden beri bu mevcut, Saglik bakanligi yuzunden etraf tamamen bu SAHTEKARLARA kalmistir. Astim sahtekarligindan daha fazla bu IYE sahtekarligi yapilmaktadir. Bu sahtekarlara hadlerini bildirmediginiz surece, bunlar halki daha cok kaziklarlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|