|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuzuuuuu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2015 Saat 22:45 |
Merhabalar hocam,
3 aylık ikizlerimden birinin burnu tıkanmış (ben nasıl bu hale getirdim bu çocuğu bilmiyorum) akıyor da hırıltı sabaha kadar sürdü doğru düzgün uyuyamıyor çocuk (akıntı krem rengi ve yapışkan) öksürük ve hapşırma da var serum fizyolojik ile yumuşatıp burnu boşaltmaya çalışıyorum ama yeterli olmadığı aşikar asm doktora gidersek ilaç verecek ilaç kullanmak istemediğimden direniyorum ama!!!... Gidip ne gerekiyorsa yapmalı mı... Bide kakamız yeşil ayrıca terliyoruz ateş yok ama endişeleniyorum... Birde diğer bebeğimiz var malum bulaşıcı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu duruma; siz getirmediniz, GRIP getirdi..
2- Serum fzi, Limonlu bal, ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun. 3- kaknin yesil olamsi onemli degil, takmayin kafaniza. 4- Tabiiki bulasici, ikisini ayri odalarda tutun. Yada,maske takin diyecek halde degiliz. |
|
![]() |
|
zuzuuuuu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
limonlu bal nasıl verilecek bilmiyorum ayrıca hep 1 yaşından önce bal yasak deniyor ya bi oranı yada yöntemi var mı?
tek başıma bakıyorum ayrı odalarda tutmam çok mümkün değil diğer bebeğe de önlem almak adına bişeyler yapmalı mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|