Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 11:39
hocam o sıvıyı yaptırdım,maşaallah cok ıyı geldı,cok tesekkur ederım. ama kızımın ıshali maalesef gecmedı hatta yarım saatte 3 kere bıle yapıyo kakasını,ıshalı sumuksu bır hal aldı, rota asısından sonrakı ıshalındekı koku ve duruma benzedı,korkmaya basladım acıkcası. kkk asısına goturmem gerekıyor ama korkuyorum daha da duser dırencı dıye. genel durumu ıyı ,mutlu ama ıshalınde bugun onuncu gun sanırım sızce asısına goturmelı mıyım?ıshalı ıcın ne yedırmeye calısmalıyım bı besın dıyetıne gerek var mı elımden geldıgınce sıvı vermeye calısıyorum ama pek de ıhtıyac duymuyor sanırım reddedıyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118576
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 21:44
Tek başına ishalden korkma. Sizin korkacağınız ishal, kusma ile beraber olan... İshali için ilaç kullanmayın, ne severse onu yesin. sıvılarını bol teklif edin. KKK aşısının acelesi yok, düzelince gidersiniz.
Yukarı Dön
aslindan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 23:43
PARDON

BİŞİ SORABİLİRMİYİM ECZANEDE HAZIRLATTIĞINIZ PİŞİK İÇİN OLAN SOLÜSYONUN İÇİNDE NELER VAR YANİ NE DİCEMDE HAZIRLATCAMMMMMM:)
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 22:56
" Eau borique %3 sol. 300ml." Eğer eczanedeki muhterem bakkal değil de eczacı ise anlar. Anlamaz ise şansınızı başka eczanede deneyin...
Yukarı Dön
aslindan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 00:54
çokkkkk teşekkür ederimmm

umarım eczacıdır:))))))

bu arada Kadir bey az önce cevaplarınızdan okudumda multi-tabs 1ml günde demişsiniz ama 1 yaşına kadar benim ikizler 15 kasımda 1 yaşına girecek hiç başlamıyayımmı yani?

Düzenleyen aslindan - 14 Eki 2009 Saat 01:07
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 21:46
Verirsen ve biraz da 1.5 yaşına kadar verirsen iyi olur. Belki bir eksiklik oluşmuş olabilir. Garanti olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.