Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hareketler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhareketler

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepx Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 67
Mesajın Direkt Linki Konu: hareketler
    Gönderim Zamanı: 31 Oca 2009 Saat 14:55

merhabalar doktor bey

kızım 21 mayıs doğumlu. yürümeyi keşfetti. fakat ellerimzden tutuyor ancak öyle. koltuklara ya da tutunup yürüyebileceği biyerlerde kesinlikle tutunmuyor, ayakta durmak istemiyor. hep bana güveniyor. ellerime uzanıp kendini tutturmak istiyor. ellerime tutunup kalkıyor ve öyle yürümek istiyor. çok kaba popolu. hiç kendi kendi hareket etmek istemiyor. bu yüzden midir bilmem emeklemiyor bile. oturduğu yerde poposunu sürükleyerek gitmeye çalışıyor. ben ayakta biyerlere tutturup alışsın diye bırakıyorum ama acaip bağırıyor, sinirleniyor, çığlık atıyor. sizce normal midir? benim yapmam gereken bişeyler var mıdır? cevabınız için şimdiden teşekkürler.
 
saygılar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif
Puanlar: 118577
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2009 Saat 19:36
Sizin başka işiniz yokmu?  8 aylık çocuk, bukadarını yaptığına şükredin. Hiçde öyle "-kaba popolu-" değil.. Garibim biraz emniyeti seven çocuk okadar.Benim 1  yaşından sonra yürüyen hastam çok!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.