|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilardem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2014 Saat 00:01 |
http://i.hizliresim.com/vYz9Vp.jpg
Hocam merhabalar, Kizim. 4 yasinda yakin zamanda boynundaki triggosal kist hk gorusmustuk . Bu aksam karin bolgesinde nohut kadar bir kist farkettim. Ekte fotograf yukledim gorsel olarak anlasilmiyor ama ele geliyor. Gobek deliginden uc parmak yukarida epigastrik bolge de . Herhangi bir agri Ve huzursuzlugu yok ne yapmaliyim , gorusunuzu alabilir miyim Saygilar... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"KIST" degil, Karin adelelerinde, ufak bir fitik olusmus, kendiliginden kaybolacak...
BU ARADA; kaburgalarinin alt kismi bukulmus ve ust kisminda; "Harrison olugu" denilen yatay bir cukur olusmus.. Bu oluk, hastada ciddi bir Rasitzm (D vitamin) eksikligini gosterir. Turk doktorlari bu bulgulari bilmezler, bosuna onlara dert anlatmayin, anlamayacaklardir. Hemen 1 ampul Dvit3 icirin. Yemeklerine bile katabilirsiniz. 1 ay sonar, bir tane daha verin, Eylulde, ayni resimden gonderin |
|
![]() |
|
dilardem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim. Kizimin bagirsaklaribda emilim bozuklugu sorunu var. ozellikle kirmizi meyve ve boyali gidalar dokunuyor. Boyle oldugu zananda istahi kesiliyor ve kAka sayisi hem artiyor hem de yedikleti emilmeden ve tag tabakadila cikiyor. Boyle zamanlarda festal kullaniyorum 1-2 gune toparliyor. Gectigimiz sene krese basladi bazi zamanlar bu kontrolu kacirdi.bu durumda artmis olabilir gecen yil siz muayene etmistiniz yilda 1icicrin cok hafif bir cokuntusu var demistiniz. Artmis olmadi bu nedene bagli olabilir mi ? Bunun yaninda kalsiiyum destegine getek var mi boyu 100 cm kilo 13,5 . Komsumun ayni yaslatda kizi var 116 cm ve 20 kilo hergun 10 damla dvit veriyolarmis. Bunun bi zarari olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 yasindan sonar o sekildede verilebilir, ama ugrastiginiza degmez. Senede 1 ampul icirin..Sizin yanliz, ilave dozlara ihtiyaciniz var.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar, hemen 1 ampul devıt ıcırdım ,onumuzdekı ay tekrar edecegım .karın bolgesı ıcın usg yaptırdım
Sonuc; Supraumblıkal duzeyde batın on duvarda orta hatta cılt altı yaglı doku komsulugunda 8.6*1.6 mm boyutta olculen cılt altı yaglı dokuya benzer eko yapısı da lobuke konturlu odak gorunmektedır ( yag lobulu?) Degerlendırımenızı rıca ederım Saygılar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosuna yapilmis bir US... onemli degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|