Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ATEŞ SONRASI ÖKSÜRÜK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumATEŞ SONRASI ÖKSÜRÜK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yld Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: ATEŞ SONRASI ÖKSÜRÜK
    Gönderim Zamanı: 07 Nis 2010 Saat 15:46
  DR. BEY İYİ GÜNLER. PAZAR GÜNÜ OĞLUM ATEŞLENMİŞTİ. ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ VERMEDİM.PAZARTESİ GECESİ ATEŞİ DÜŞTÜ.38-39,5 ARASI GİTTİ GELDİ. ŞU ANDA ATEŞİMİZ YOK AMA BURUN TIKANIKLIĞI VE ÖKSÜRÜK BAŞLADI. 4 YAŞINI BİTİRDİ. NE YAPMALIYIM? ASTIMI NASIL ANLARIZ? TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118593
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2010 Saat 19:17
Astımda öksürük ve ateş olmaz. "SIKINTILI SOLUNUM" vardır... Hasta rahat nefes alır verirken sıkıntı olur, hırıltı olur... Sizin çocuğunuz, sıradan bir "Grip" geçiriyor...
Yukarı Dön
yld Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2010 Saat 22:08
  DR.BEY İYİ GÜNLER. ASTIMDA HIRILTI OLMALI DEMİŞSİNİZ. 3 AY ÖNCE ÖKSÜRÜĞÜYLE BERABER HIRILTI DA VARDI. SÜREKLİ ÖKSÜRDÜĞÜ GÜN DR A GÖTÜRDÜK ASTIM DEDİ. FLİXOTİDE ,SİNGULAİR VERDİ. 4 YA DEVAMLI KULLANDIK. ÖKSÜRÜK OLUNCA VENTOLİNİ EKLERSİNİZ,BURUN AKINTISI OLURSA NASONEX KULLANIRSINIZ DEDİ. İLK ZAMANLAR F.... VE SİN... YETİYORDU. ŞİMDİLERDE DİĞERLERİNİ DEEKLEME İHTİYACI DUYDUK. SİZİ OKUYUNCA BIRAKTIM.SADECE F... VE SİN... KULLANIYORUM BUNUN YANINDA VİKS SÜRÜYORUM HER GECE. TUZLU SUYLA BURNUNU AÇIYORUM. 3 ÖĞÜN ZENCEFİLLİ BALI TATLI KAŞIĞI VERİYORUM.
Yukarı Dön
yld Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2010 Saat 22:14
 KADİR BEY, DR. ASTIM DEDĞİNDE FİLMDE LEKE GÖRÜLDÜ,TOMOGRAFİ ÇEKİLDİ:SUBKARİNAL VE SAĞ HİLER LAP GÖRÜLDÜ. ÖNEMLİ DEĞİL DENİLDİ. PPD YAPILDI TEMİZ ÇIKTI. ALERJİ ÇIKMADI. DR. GEÇİCİ ASTIM DEDİ.7 YAŞINA KADAR ATAR DEDİ. KANDAKİ NORMAL OLMAYAN DEĞERLER ŞUNLARDI. LYM:3.97   RDW:17.9   MCV:75.3  MCH: 26.3  ŞU ANDA ÖKSÜRÜĞÜ İLERELR DİYE KORKUYORUM. ÇÜNKÜ O GÜNGÜN BOYUNCA HİÇ KESMEDEN ÖKSÜRMÜŞTÜ.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118593
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2010 Saat 10:55
Astım'ın "Röntgen" bulgusu YOKTUR.... Röntgende bir şeyler görüldü ise, o kesinlikle astım değildir... Böyle zırt-pırt "Tomografi" çekilmez. Çocuğunuzun ne kadar şua aldığını bir bilseniz!!!! Astım , hayat boyu sürer, öyle 7 yaşında filan atılmaz, uyduruyorlar...Bu doktorlar, hiç "Grip" tanısı koymazlar, her öksüren çocuk, onlara göre "Astım" dır... O ilaçların hiçbirini kullanmayın, benim dediklerimi yapın.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.