|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nea ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2017 Saat 16:18 |
Kadir Bey merhaba, kizim 3 yasinda cumartesi gunu seyahatteydik atistirmaliklarla gununu gecirdi hazir cilekli yogurtlardan yedi daha once buyuk oglumda onlardan yediginde kusmustu, sonra huysuzlanmaya basladi uykusu geldi diye uyutmaya calisirken bir turlu uyumadi sag kulagini tutarak kulagim agriyo diye agladi calpol verdim ictigi gibi baya bi kustu ( daha once de calpol ictiginde kustugu cok oldu) sonra biraz rahatladi yarim saat kadar uyudu sonra yine ayni sekilde uyandi sabaha kadar kulagim agriyo dedi mideside bulaniyodu sanirim sabaha karsi biraz uyudu, sonra ara ara hafif atesi cikar gibi oldu kendiliginden gecti pazartesi doktora goturdum kulaginda cok az bisey var dedi bir aydir fln surekli oksurugu de vardi zaten croxilex antibiyotik ve prospan verdi.. bu arada o geceden sonra surekli spruyorum kulaginin agrimadigini soyluyor.. sanirim antibiyotigin etkisi ile karni agriyor dun simsiyah sivi kaka yapmisti, istahsizlik da var, kaka yaptiktan sonra karin agrisi geciyor rahatliyor gibi onun disinda bir sikayeti yok, bu arada sizin onceki yazilarinizi hep okuyorum antibiyotik vermek istemedim ama kulak oldugu icin bilemedim bir de evde 3 aylik bir bebegim daha var surekli onu opuyor yaklasiyor pek engel olamiyorum bisey varsa ona da gecmesinden korktugum icin kullandim ne yapmaliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, o ilaclarin hicbirini kullanmayin, HEMEN kesin... Sadece; Iliadin DAMLA alin ve son 10 gunden beri devamli HERGUN anlattigim gibi kullanin. Cok okumaniz lazim, cok!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|