|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustuyıldız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2017 Saat 17:00 |
Hocam iyi günler bizim 5 gün atesli gribimiz geçti. Bu arada yoğun geniz akintisi ve burun tikanikligimiz oldu. 5 gün illiadin sprey kullandim.ancak iki kulagimizdada akinti oldu.arada kulaklarını parmakla karıştırıyor.bende sık aralıklarla 15 damla serum fizyolojik.uyguladim.cold mix. gece rahat uyudu sadece 2 kere kalktı.balgamli oksuruk var.ates yok.burnu hemen hemen açık ağızı genellikle kaplı uyuyor bazende açılıyor. Hocam kızım 20 aylik 10.5 kg. Yaşından dolayı kulaklarım ağrıyı diyemiyor.ağrı yaptığını nasil anlarım. Hemen illiadin baslamalimiyim.yada ne zaman baslamaliyim. Bu durum sadece serum fizyolojik ile geçer mi. Bu durumun kroniklesebilir mi? bunu engelleyebilir miyim. bir yazınız da okumuştum boğazda Pnömokok bakterisi varsa, orta kulaktaki biriken sıvıya bulaşabiliyor.bunu anlayabilir miyim ?bunun için birsey yapabilir miyim? Pnömokok asisi demisiniz?devletin yaptirdiklarinda varmi ? Yoksa biz ayriyeten kendimiz mi yaptırıyoruz acba ne zaman yaptırılıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu "Kulak akintisi" DEGIL, kulak kiri.. Agri, hatta huzursuzlugu bile varsa, hemen Iliadin DAMLA baslayin. Iliadin ile ilgili yazilari iyi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|