|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2017 Saat 12:12 |
Hocam bi yazımızda her gripte broslar kendini daraltir virüslerin aşağı inmesini engellemek için yazmissiniz oğlum 10 aylık her gripte nefes alışı hızlanıyor bir gece hatta gunduzde devam ediyor sonra nefes normale dönüyor burun akıntısı öksürük devam ediyor bu çocuk niye hızlı nefes alıyor broslar daraldığı icinmi başka bir hastalık olabilirmi kan tahlillerinde bi sorun yok NE%25 çıkmıştı buyuzdenmi sorun yaşıyorum ne yapmam lazım hocam okumadigim yazınız kalmadı öksürük tablonuzada baktım atessiz nefes alış sıkıntılı öksürük kuru değil balgamli oluyor öksürmek ten tıkanmiyor ciddi bi öksürüğü olmuyor ilk birkaç gün öksürüyor 1 haftaya hiç biseyi kalmıyor ama ilk hasta olduğu gece nefesi hızlı oluyor bronşit olsa öksürüğü çok olmazmi bronsiolit olsa ateşi olmazmi astımı düşünmek istemiyorum astımda nefes alış yavaşlar diyosunuz ve kuru öksürük olur diyosunuz bunlarda yok oglumda peki bu hastalık nedir basit bir grip te niye çocuk hızlı nefes alıyor
Düzenleyen Gamze kacal - 09 May 2017 Saat 17:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
ATES cikinca da, solunum artar... Sizdeki onemli bir sey degil.. Bazi cocuklar, burunlari tikaninca, inatla; agizdan degil, burundan nefes almak icin mucadele ederler.. Buda, solunumu hizlandirir.
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam oğlumun ateşi yukselmiyor hiç dediğiniz gibi burnu tıkalı olduğu için nefes alamiyor olabilir inşallah önemli biseyi yoktur bi sorun olsa kan tahlillerinde cikarmiydi okula giden ablasi olduğu için oglumda çok sık grip geçiriyor ateşi olmuyor ama hızlı nefes alıp veriyor bronşit olsa öksürüğü çok mu olur 3 4 güne öksürük azalıyor burun akıntısı kalıyor sadece
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
NE:%25 gibi dusuk olmasi, hastaligin viral oldugunu gosterir. Benim Grip icin anlattiklerim haticinde ilac kullanmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|