|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndrmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2013 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2017 Saat 21:12 |
Merhaba hocam. 5.5 yaşındaki oğlumu aile hekimine götürdüm ki normalde antibiyotik yanlısı bir doktor değildir hiç. Fakat bu sefer kfam krıştı. Oğlumda bir süredir çok geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var. Bu aylarda hep yaşadığımız bir durum aslında. 1 hafta Deloday şurup ve 5gün Illiadin sprey verdi fakat etki etmedi. Bugun 2. hafta ve tekrar kontrole gittim.Geniz akıntısının hala çok olduğunu söyledi ve otrivine, zyrtec şurup ve Agumentin es verdi. Fakat ben antibiyotik olayina şaşırdım açıkçası. Ateş, kulak ya da boğaz ağrısı vs olmadı. Tek şikayetimiz aşırı geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı. ne yapmalıyım acaba? Çok teşekkürler 😊
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik Turk doktor davranisi.. Bir daha ayni sikayetler icin giderseniz, 10 tane igne verecek!!! Sadece; Iliadin damla(sprey olmaz), 5gun, gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine damlatin.. Sirt ustu yatarken ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin.
|
|
![]() |
|
ndrmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2013 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim ☺
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|