|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2017 Saat 21:50 |
doktor bey merhaba kızım 7 eylül 2017 dogumlu,başlıktada yazdığım gibi 2 aydır sürekli burunda hırıltısı var,serum fizyolojik ve nazal aspiratörle sürekli temizliyorum geceleride cold mix damla damlatıyorum ama hiç bir şekilde geçmiyor,özellikle geceleri çok tıkanıyor,emmesini çok etkilemiyor onu söyleyebilirim.hocam sakin kaldıgında burnundan cok ses gelmiyor,hareketlendiginde veya ağladıgında daha fzla ses geliyor.Doğuştan gelen birsey olabilirmi bu hiç geçmiyor. Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aspirator tahris ediyor.. Sadece Serum fiz damlatin, gecer. Aspirator COPE!!!!!
|
|
![]() |
|
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam hocam bırakıyorum,inşallah gecer tesekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|