|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 586 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 21:52 |
Merhaba Kadir bey,oğlum 10 yaşında grip geçiriyor
Ateşten sonra başladı.şiddetli öksürük ve burun akıntısı var.Sadece bal limon veriyorum şurup kullanmıyorum oğluma. Bazen öksürünce başına ağrı saplanıyor başım başım diye ağlıyor.günde 1 veya 2 kere oluyor.korktum size danışmak istedim.Şiddetli öksürük basınç yapıyordur diye düşündüm.kan değerleri CRP yüksek çıktı ve kreatinin yüksek çıktı.birden başağrısı gelmesi ve 5 dk içinde geçmesi beni çok endişelendiriyor ilk defa böyle birşey oluyor.
|
|
![]() |
|
şeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 586 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akşam yine oldu başağrısı öksürük ile geldi ve yarım saat geçmedi çok acı çekti.2 gün önce de gözleri yakın gördü herşeyi birkaç dkda geçti. Bazende böyle oluyor öksürük ile görmeden bozukluk ama bilinç yerinde nörolojik olabilir mi Kadir bey çok korktum bu akşam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta menenjit OLMAZ.. Istisnasi; Kafa tasi kemiginde, catlak olmasi durumudur. Beyin tumoru olsa, araz cok siddetli ve DEVAMLI olur.. Zaten;oksuruk ve burun akintisi var, "Dananin altinda buzagi aramayin"
.. EGER: Atesli bir hastalik esnasinda ve sonrasinda; denge bozuklugu, mesafe tayininde bozukluk, cisimleri oldugundan buyuk veya kucuk gorme varsa; kesin "Enfeksiyoz Mononukleoz" veya Coxsackie enfeksiyonu geciriyordur.. Her ikiside VIRAL hastalik olup, tedavileri yoktur, kendiliginden duzelirler. Bu durum adi: "Alice in Wanderland Syndrom"dur.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim başağrısı devamli değil çok şükür grip tedavisine devam ağır geçiyor bu sene iyileşince geçecektir ağrısı iyi düşünmem lazım :)sağolun varolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen; Enfeksiyoz Mononukleoz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|