Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
rüyabebek
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1033
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 11:05 |
önce faydalı bilgin için teşekkürler benim kızım oldukça haraketli bir bebek onu zapt etmekte bazen çok zorlanıyorum bir kaç defada rüya düştü çok endişelendim korktum ama allaha şükür hiçbirşey olmadı artık kanepe yerine yere battaniye seriyorum onun üzerinde oynatıyorum eger başında duramıcaksam uyurken beşigine degilde yere yatırıyorum artık akıllandım yani
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 11:25 |
dün benim kızımda beşiğinden düştü korkulukları yüksek ama nasıl oldu anlamadık sabah ağlamasına uyandık canım birşey olmadı ama çok korktuk bugün evde minder yastık ne varsa beşiğin önüne döşedim korkulukları kaldırmayı düşünüyorum artık kendi kendine iniyor nasıl olsa kanepeden filan uyanınca kalksın gelsin yanıma ne yapayım başka çare yok
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 11:27 |
Rica ederim arkadaşlar.  Ben de düşürdüm ve en büyük korkum şimdi düşmesi olduğu için çok güvenli bir alan yaptım kanepelerden falan. Orda şimdi içim rahat. Yatağının etrafı da kapalı içim rahat.
|
 |
devrimtipi
Üye
Puanlar: 48
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 11:30 |
merhaba, ben de düşme olayını yaşadım :( kuzey yatağımızın üstündeydi, arkamı döndüm, elektrik süpürgesinde bir şeye bakıyordum ki bir pat sesi duydum. baktım kuzey kafası ile omzunun üzerine düşmüş. elektrik süpürgesine bayıldığı için eğilmiş, dengesini sağlayamayınca da yatakla benim aramdan kayarak yere :( Sakindim, hemen kaldırdım, onu da sakinleştirdim :) doktoru aradım, uyursa 3 saatte bir uyandırmaya çalışın dedi. kuzey zaten gündüzleri sadece yarım saat uyuduğu için uyku sorunu olmadı :) şiddetli, fışkırır tarzda kusması varsa, uyanmazsa, hareketlerinde yavaşlama varsa tehlikeliymiş, hemen acile götürün, bana da haber verin dedi. bunların hiç biri olmadı Allahtan. zaten kayarak ve de süpürgenin hortumuna doğru düştüğü için sadece şoktan dolayı ağlıyordu. resmen göz açıp kapayana kadar oldu. bebekleriniz hareketlendiyse çook dikkatli olmak gerekli, bir saniyede her şey olabilr....
Düzenleyen devrimtipi - 28 Nis 2008 Saat 11:35
|
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 11:49 |
Yaa arkadaşlar bende ikizlerimin düşmesine tanık oldum.Ne kadar dikkat etsekte olmuyor,düşmelerini engelliyemiyoruz.Allah bebeklerimizi korusun
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 11:50 |
duygu07 Yazdı:
Rica ederim arkadaşlar. Ben de düşürdüm ve en büyük korkum şimdi düşmesi olduğu için çok güvenli bir alan yaptım kanepelerden falan. Orda şimdi içim rahat. Yatağının etrafı da kapalı içim rahat. |
sohbete gelir misin canım soracaklarım var
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |