Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip aşısı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Konu: grip aşısı
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2009 Saat 12:03
Merhaba Kadir Bey,
Belki basit bir durum,sizi yormak istemem,hoş daha zamanımızda var.Çocuklar için birşey duymadım,fakat grip aşısı olmuş bazı büyüklerden,aşıdan sonra çok kötü hasta oldum  bir daha olmam gibi laflar duyuyorum.Sizin aşıdan yana olduğunuzu biliyorum ancak bu laflar kafamı karıştırıyor.En sağlıklı bilgiyi sizden alacağımı bildiğim için yorum yaparmısınız.
Sevgi ve Saygılar. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118625
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2009 Saat 09:37
Ben her sene aşımı olurum. Aşılar sadece "Influenzae" grubu grip viruslarına karşıdır. Diğer Grip yapabilen, "-Rhinivirus, RSVirus'u, Coxsackie,Parainfluenzae, Reovirus, gibi -"viruslara karşı aşı yoktur ve bunları geçirebiliyorsunuz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.