Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yuksek ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyuksek ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 314
Mesajın Direkt Linki Konu: yuksek ateş
    Gönderim Zamanı: 04 Haz 2010 Saat 16:36
hocam kızımın ateşi dun sabaha karsı bırden yukseldı 39a kadar cıktı,soguk kompres ıle 3 saat ıcınde ılacsz 37.5 a dustu.doktoru vırutık oldugunu bogazında (bızım anlamamız ıcın boyle tarıf ettı sanrım) su cıcegı gıbı kabarcıklar olup patlamıs o lezyonlar yemesıne de engel olur agrı verır dedı pedıtus calpol ıbufn verdı. ılk basta pedıtus ateşii dusurdu sonrasında ıse ateşi 38ı gecınce dolvn verdm.aksam 9da verdıgım p...s ateşi dusurmedı ıkı saat sonra tekrar 38 ustu olnca dolvn verdm tekrar ama o da 3 saat dusurmedı sonra yavas yavas dusmeye basladı ateşi ama pedts dahıl verdıgı ılaclar ateşini dusurmede etkısız kalıyo sureklı cıplak gezıyo ve dus aldırıyorum ılık.doktoru aradım gormek ısterım ama gene antıbıyotık vermycm dedı benn de vermek ıstemıyorum ama ne kadar daha boyle devam edym calpolle pedtusu aralarında 4 saat olmadan vermıyorum bır olcek bıle atesını bı saatte ancak dusuruyo. toplamda calpolu bır kere dolvnı ve pedıtusu  ıkı kere verdım. gordugum kadaryla en arkadakı azı dıslerının nerdeyse tamamı kabarmıs uyuyakaldıgında agzından salya akıyo,dısıne bı sey degdrmek ıstemıyo. acıyo dıyo. c.gel surdum dıslerıne zorla meme emerek uyuyakaldı. aklım karıstı ben bır ıkı kere cg bıldrcn yumurtası versım ondan mı oldu yoksa:( dısle bırşleşince bıraz daha uzun surer mı ates dusurucuyle devam edeym mı,ne sıklıkla kullanıyım?
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2010 Saat 16:47
çiğ yumurta yazmaya calısmıstım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118611
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2010 Saat 18:52
1-Atesi dusurmeye calismiyoruz,
2-Peditus ve calpol ayni gun beraber verilmez, ayni ilactir..Ikiside 120mg. Parasetamol ihtiva eder...
3-Cig yumurta zararlidir ama bu bulgulari vermez.
4- Bunlarin hepsi eski maillerde vardir..Lutfen karsi sual sormayin, okuyun...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2010 Saat 21:07
tamam teşekkur ederım hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.