hocam evde paranox ve dolven var, bunları kullanmayıp calpol mu alayım bu durumda?
hoş zaten akşam 10 da verdiğim dolvenden sonra tüm gece ateşli olduğu halde dokunmadım ve sabaha ateşi düştü. bu iyileştiğine mi işaret yoksa tekrar yükselir mi 3-5 gün ateş? dilinde dediğiniz türden pas gibi birşey var, WBC si yüksek olsaydı o da daha mı çok olurdu?
doğduğundan beri çok sakındığım için herkesin gözünde "gıcık anne"oldum ve "sakınan göze çöp batar"lafından gına geldi. ama çocuk da hiç hasta olmadı ilaç kullanmadı. şimdi yaz geldi, hastalar azaldı diye biraz gevşettim, hemen üstüste iki kere hasta oldu. bu bağışıklık sistemini güçlendirir diye böyle mi devam etmeliyim, yoksa eski gıcıklığıma mı dönmeliyim bilemiyorum. batar mı hakkatten sakınan göze hep çöp?
bıkmışsınızdır artık aynı kelamı işitmekten demeden duramayacağım ,iyi ki varsınız ve doktorların itibarını kurtarıyorsunuz ordan bilgisayar başından. dün götürdüğümüz bir doktor hiç öksürmediği ve bu bağlamda bir şikayeti bulunmadığı halde akciğer filmi istedi hemen. bi önceki kan sayımına ihtiyaç olmadığını söyleyip boğazındaki kızarıklıktan ötürü antibiyotik ve türlü ilaçla doldurmuştu reçetesini. hele gece 39 u aşan ateşe rağmen ilaç vermediğimi duyunca bir güzel kızdı bana sorumsuzluğumdan ötürü. ne yapmaya çalışıyorlar, onlara kimse öğretmiyor mu tıbbiye de sizin bildiklerinizi???