Doktor Bey merhabalar;
Kızım 05.01.2009 tarihinde normal doğum zamanından 25 gün önce 2,250 gr ve 48 cm olarak doğdu. Doğumun 10 gün sonra göz kenarında kırmızı bi şişlik oluştu ve doktora götürdüğümüzde bunun benim anlayabileceğim bir tabirle sezeryanla doğumlarda görülen bir durum olduğu, göze gidene damarlardan birininağlama kanalının tıkalı olduğunu söyledi ve bir aylık yoğun antibiyotik tedavisi ve göz damlası verdi. bu tedavi süresince kızım her ilaçtan sonra kustu ve kilo alımı durdu. tedaviden sonuç olduk ve şu an bi sorunumuz yok ancak yine tekrarlayabilir dendi. bu konuda beni aydınlatırmısınız? kızım şu an 6,5 aylık ve kilosu 8 , boyu 67 cm. baş çevresi 44 sizce normal mi? Ek gıdaya başlayalı 1 ay oldu. Ağırlıklı olarak meyva-sebze püreleri veriyorum nadiren muhallebi yiyor ve her istediğinde emziriyorum. doğumdan bir ay sonradan itibaren Nurse H... isimli bitkisel gaz giderici kullandık, 6. ay başında bıraktık ve şimdi Bazen 3 gün tuvalete çıkamadığı oluyor, gaz gidericiyi bıraktığında kabızlık sorunu yaşanıyormuş doğru mu? 4 gün ıkınarak uğraşmasına rağmen kaka yapamadığında fitillerle yaptırıyorum acaba yanlış mı yapıyorum? şimdiden tşk ediyorum, iyi günler diliyorum.