Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kubkub Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 268
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubkub Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2017 Saat 19:35
Kadir bey size msj attiktan bir sure sonra atesini olctum 38 mis.hep elimle kontrol ediyordum. Nefes alisi dk da 60 civari. Eski yazilarinizi okudum. Ateste hizli nefes oluyormus . Yinede cocuk halsiz yatinca endise ediyoruz. Elimden geldigince sivi alimini sagliyorum ama minik minik iciyor. Hangi durumda dr a goturelim acaba? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118621
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2017 Saat 19:35
Oturun, oturdugunuz yerde..
Yukarı Dön
kubkub Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 268
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubkub Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2017 Saat 08:33
Merhaba kadir bey. Kizimin öksürük  hala devam ediyor. Peşpeşe 3-4 kez öksürdüğü için bogazi agiriyor heralde. Geceleri öksürük sonra emmiyor agliyor, ama cildirir gibi. Odadan çıkıp evi gezdiriyorum.
  Bir de diger kizim da zamaninda olmus ordan biliyorum, gece teröründe olduhu gibi ağlıyor. Zor sakinlestirdim akşam. Bu gece surekli agladi nerdeyse. Normalde gereksiz ilaca karsiyim, ama Sakinlesmesi ve uyumasi icin onerebileceginiz bir sey var mi?

Gozleride capaklanmaya basladi. 3 4 gündür.tobrased mi kullanayim?

Bogazlari icin rahatlatabilecek bir sey var mi? 
Teşekkür  ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118621
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2017 Saat 19:35
Capaklanma; gozde "silme" olursa Tobrased kullanin..
Gripler; 2-3 hafta surerler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.