|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey size msj attiktan bir sure sonra atesini olctum 38 mis.hep elimle kontrol ediyordum. Nefes alisi dk da 60 civari. Eski yazilarinizi okudum. Ateste hizli nefes oluyormus . Yinede cocuk halsiz yatinca endise ediyoruz. Elimden geldigince sivi alimini sagliyorum ama minik minik iciyor. Hangi durumda dr a goturelim acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oturun, oturdugunuz yerde..
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kadir bey. Kizimin öksürük hala devam ediyor. Peşpeşe 3-4 kez öksürdüğü için bogazi agiriyor heralde. Geceleri öksürük sonra emmiyor agliyor, ama cildirir gibi. Odadan çıkıp evi gezdiriyorum.
Bir de diger kizim da zamaninda olmus ordan biliyorum, gece teröründe olduhu gibi ağlıyor. Zor sakinlestirdim akşam. Bu gece surekli agladi nerdeyse. Normalde gereksiz ilaca karsiyim, ama Sakinlesmesi ve uyumasi icin onerebileceginiz bir sey var mi? Gozleride capaklanmaya basladi. 3 4 gündür.tobrased mi kullanayim? Bogazlari icin rahatlatabilecek bir sey var mi? Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Capaklanma; gozde "silme" olursa Tobrased kullanin.. Gripler; 2-3 hafta surerler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|