Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mi?
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 16:23
Merhaba hocam.3 yashinda kizim 3gundur ateshleniyor,gunduzleri ateshi 38-38,5 oluyordu ama geceleri 40 lara kalkdiginda fitil kullaniyoruz,bu gun gunduz de ateshi 38.8 oldu ama cok halsizdi fitil kullandik,burunda yogun akinti var bogaz kismi daha cok sicak oluyor ve bununla birlikde bugun vajinel akinti gordum iç çamaşırında sizce bu ne ola bilir?genelde qrip olduğunda burun akıntısı koyulaşınca hep olur böyle vajinel akıntısı 1-2 gün olur geçer ama bu sefer ateşliyken olması korkutdu biraz sizce ne yapalım?
Hocam bu vajinel akıntıyı size sormuşdum bir kere kaka bulaşdığı için oluyor dediniz ama dikkat etdim hep grip sonrası oluyor kakayla ilgisi yok gibi.Tavsiyelerinizi bekliyoruz hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 22:51
Akinti: Vaginal akintimi??? Yoksa, kullandiginiz Fitilin akmis halimi????
Neticede; altini (bir tedbir) sabunlu sicak su ile yikayin.
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 22:55
Hayır hocam vaginal akıntı.Çünki kullandığımız fitil beyaz,akıntı yeşil.Hem dediğim gibi bir çok kez burun akıntısının son evrelerinde görmüşdüm akıntıyı(o zaman fitil kullanmıyorduk).zaten akıntı 1-2 gün sürüp geçiyor.Sabunlu suyuda denedik.Yani beni düşündüren griple vaginal akıntının bir ilgisi olur mu?

Düzenleyen NaViNez - 30 Kas 2016 Saat 23:00
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 23:46
Zor.... Hele 1-2 kere yikayin, olmadi bir gosterirsiniz.
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 23:56
Tamam hocam,hangi bölüme götürmeliyim?idrar tahlili mi yaptırmalıyım?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2016 Saat 08:45
Ne zaman yikadiniz????
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 20:31
Merhaba hocam,size yazmishdim gripliyken vajinel akinti oluyor diye gecen sefer bir kere oldu ve gecti,bu gun yine ic camashirinda leke var ve yine grip burunda yogun bir akinti var.Sicak sabunlu suda oturtsak da oturtmasakda akinti 1 ve ya 2 gun suruyor hatta bazen 1 kere bulaship bitiyor.griple ayni anda olmasi bir tesaduf mu?ne yapmamizi onerirsiniz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2016 Saat 01:30
Bazen olabiliyor.. Takip edin.. Ama genede sabunlu sicak su'ya oturtmaya devam edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.