|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 16:23 |
Merhaba hocam.3 yashinda kizim 3gundur ateshleniyor,gunduzleri ateshi 38-38,5 oluyordu ama geceleri 40 lara kalkdiginda fitil kullaniyoruz,bu gun gunduz de ateshi 38.8 oldu ama cok halsizdi fitil kullandik,burunda yogun akinti var bogaz kismi daha cok sicak oluyor ve bununla birlikde bugun vajinel akinti gordum iç çamaşırında sizce bu ne ola bilir?genelde qrip olduğunda burun akıntısı koyulaşınca hep olur böyle vajinel akıntısı 1-2 gün olur geçer ama bu sefer ateşliyken olması korkutdu biraz sizce ne yapalım?
Hocam bu vajinel akıntıyı size sormuşdum bir kere kaka bulaşdığı için oluyor dediniz ama dikkat etdim hep grip sonrası oluyor kakayla ilgisi yok gibi.Tavsiyelerinizi bekliyoruz hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akinti: Vaginal akintimi??? Yoksa, kullandiginiz Fitilin akmis halimi????
Neticede; altini (bir tedbir) sabunlu sicak su ile yikayin. |
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır hocam vaginal akıntı.Çünki kullandığımız fitil beyaz,akıntı yeşil.Hem dediğim gibi bir çok kez burun akıntısının son evrelerinde görmüşdüm akıntıyı(o zaman fitil kullanmıyorduk).zaten akıntı 1-2 gün sürüp geçiyor.Sabunlu suyuda denedik.Yani beni düşündüren griple vaginal akıntının bir ilgisi olur mu?
Düzenleyen NaViNez - 30 Kas 2016 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zor.... Hele 1-2 kere yikayin, olmadi bir gosterirsiniz.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam,hangi bölüme götürmeliyim?idrar tahlili mi yaptırmalıyım?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne zaman yikadiniz????
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam,size yazmishdim gripliyken vajinel akinti oluyor diye gecen sefer bir kere oldu ve gecti,bu gun yine ic camashirinda leke var ve yine grip burunda yogun bir akinti var.Sicak sabunlu suda oturtsak da oturtmasakda akinti 1 ve ya 2 gun suruyor hatta bazen 1 kere bulaship bitiyor.griple ayni anda olmasi bir tesaduf mu?ne yapmamizi onerirsiniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazen olabiliyor.. Takip edin.. Ama genede sabunlu sicak su'ya oturtmaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|